...masak ooo masak....


Sekarang ana nak tunjukkan apa yang ana telah masak untuk beberapa hari lepas...sory la lmbat upload picture..hehehe..
tapi sebelum tu....
 ana nak minta maaf...gambar tak clear sikit... biasalah gambar yang tangkap dari handset kan....hehehe...

Picture 1
1 Jan 2012
~ tomyam ku sayang ~




Picture 2
2 Jan 2012
~ ayam den lapeh ~

...time perap ayam...


...ayam yang telah diperap dimasukkan ke dalam oven...




Picture 3
3 Jan 2012
~ sup ayam bizarre ~



Picture 4
4 Jan 2012
~ sayur goreng comei ~


Ana masak something yang simple dan easy to cook...huhuhu…
Orang baru belajar masak….
So...buat cara macam baru belajar la kan…
Erm…. Ana tak dapat nak teruskan aktiviti memasak ni sebab…. Ana pergi latihan memandu…
So,… payah sikit la nak habiskan modul dengan mak...hehehe…
Nasib baik la mak faham…
Mak kata...tak pa...kita belajar sikit-sikit dulu...hehehe,…
Abah kata ana dah boleh bukak kedai makan….hehehe…
Macam-macam je abah tu...nanti kalau ana bukak kedai makan kat bukit selambau…
Boleh bankrap orang yang dah lama meniaga bukak kedai makan kat situ...hehehe…
Harap-harap ilmu memasak ini akan ana ingat sampai dah meninggal pon…
Amin,...




Comments

imantizz_truper said…
bgus2...boleh suruh mizi masuk meminang cepat2 ni..hehehehe..apapun,semoga b'jaya dlm kelas memandu...
erm...tima kasih...harap-harap boleh la buat masa jpj nanti...erm...amik tak lesen keta???
imantizz_truper said…
ambik jugak...untuk kesenangan masa hadapan..hehehe

Popular posts from this blog

Tuala wanita , Period Panties dan Tampon

Review SimplySiti Dermagic

Mataku coklat??