~ Ayat-ayat Cinta ~

Bismillah hi rahman ni rahim

All praises belong to Allah Taala and may His choicest mercies and blessing be on His noble Messenger, Nabi Muhammad s.a.w ( Peace be upon him ).

'O our Rabb! Accord to us the coolness of our eyes from our spouses and children, and make us leaders of the pious. Aameen..



Followers

Keep in touch with me, Okey!

sila klik sini ye









  ~ i'Ll LoVeD u 4 a ThOuSaNd YeArS ~

my e-days

Tuesday, 26 March 2013

1st Give Away Love LIMITED EDITION by cci

ha??? ape???
giveaway kembali lagi???? 
wah...dengar macam menarik je kan kawan2 ku..
erm... memang menarik pon..
kali ni sya join satu lagi giveaway yang sangat coomei bannernye,,,
nak tgk tak???

taa'ra....



ha...ni dia..
keluar pon!
hehehe,,,
comel kan??
kalau korang nak join..
meh join kat cni....
klik kat sni ye,,,

join la...senang je syarat2 dy tu...
tak rugi pon join..ape salahnye cube nasib... <3

lepas dah buat entry ni,,,korang kenelah follow blog cci yang cute dan kemas tu (cantik sgt..teringin nak ada blog mcm tu... :( ) dan like fan page...

hanya 10 org je pemenang yg dicari...ha?? apa tunggu lagi...cepatlah join...
give away ni bermula dari 25/03/2013 - 07/04/2013 (pkul 11 mlm)..
april tu bulan besday sya gitu,..hehehe,...
tuah ayam nmpak dikaki...tuah manusia tiada sapa tau kan...

oh ye,,,dah berceloteh panjang ni.mesty korang nak tau gak kan apa hadiah2 nyer..apa ganjaran yang akan diberikan..

ha.. mai sini chek nak habaq... kalau ampa sumo nak tau,..

ada note pad book
ada set button badges
ada bookmark
ada greeting card
ada watermark
ada header

wah....
menarik giler hadiah2 dy...
ha..apa tunggu lagi..meh la join...
hehehhe...
good luck sumo...sayang sumo...

~ i'Ll LoVeD u 4 a ThOuSaNd YeArS ~

2 comments:

Eira Aikawa said...

Dari GA yg sama..
Eira follow sini..
http://eiraaikawa.blogspot.com/2013/03/1st-give-away-love-limited-edition-by.html

Cik Fie said...

dari GA yang sama . :)

http://www.cikfie.com/2013/03/1st-give-away-love-limited-edition-by.html