tahniah kepada imanku..

assalamualaikum dan salam sejahtera...

mesty korang rasa pelik kan kenapa saya tulis title entry macam ni...

jarang sekali kita menghargai diri kita apabila kita berjaya membuat perubahan terhadap diri kita sama ada perubahan tu kecil atau besar..

perasan atau tidak setiap perubahan yang kita lakukan itu berdasarkan niat kita...

dan niat kita akan mempengaruhi berkurangnya atau bertambahnya iman kita..

kenapa saya katakan sedemikian...

cube kita selidik balik diri kita...

kalau dalam bulan biasa..nak pijak kaki ke masjid pon sekali sekala..atau seminggu sekali..tak kira lah laki ke perempuan..same je..laki pon nasib baik sebab kene pergi solat jumaat setiap minggu kalau tak..tak tau la nak kata...

tapi...cube kita tengok dalam bulan posa sebegini...

masjid sentiasa dipenuhi manusia hampir setiap malam..

wah...baguskan kita..

tahniah untuk iman kita yang diperbaharui dalam bulan yang mulia ni..

bukan senang nak buat amal ibadah yang secara berjemaah dan dapat pahala free...

sape yang tak nak kan...

beruntungkan kita orang islam...

puasa siang hari dah dapat pahala..

solat berjemaah sebelah malam pula dapat pahala...

alhamdulillah...

tahniah imanku...

teruskanlah perjuanganmu ye imanku..

jangan berundur ke belakang ye imanku..

lepas puasa sebulan ni...

saya bagi hadiah ye...hehehe.... 

( mood : tak sabar nak raya)....

harap-harap amalku akan dapat ku tambah dari hari ke hari... amin...

~ i'Ll LoVeD u 4 a ThOuSaNd YeArS ~

Comments

Popular posts from this blog

Tuala wanita , Period Panties dan Tampon

Review SimplySiti Dermagic

Mataku coklat??