Posts

Showing posts from February, 2014

kayangan dunia

Image
assalamualaikum dan salam sejahtera...
lama dah rasanya aku tak menjengok keadaan blog aku ni. kebelakangan ni aku sibuk sikit dengan aktiviti palapes.. my netbook pulak nak manja-manja.. time ni la dy nak manja-manja.. tapi alhamdulillah la..aku dah guna netbook tu 2 1/2 tahun dah.. tu yg sayang nak cari pengganti tu.. memang stail aku klu aku dah suka yg tu walaupun dy sakit, aku ttp akan jaga.. tapi org ckp apa.. klu benda tu kita jaga tera mana pon klu dah ditakdirkan satu hari nanty nak ke laut.. ke laut jugak.. macam tu gak dengan org.. kalau sekalipun kita sayang dy bagai nak rak sekalipun, entah ya atau tak dy akan jadi milik kita sampai syurga..aku sedar hakikat tu.. sedangkan ada je org yg baru nak kawin 24 jam je lgi, then tak jadi.. astaghfirullah hal azim... mintak simpang la kan sumo tu.. kalau boleh biar lah apa yg dirancang berlaku dengan baik dan pantas, sbb kalau dah berlaku tak gaduh risau dah.. at least lepas tu kita pikiaq mcm mna nak kekal ja.. entah la, kuasa A…