~ Ayat-ayat Cinta ~

Bismillah hi rahman ni rahim

All praises belong to Allah Taala and may His choicest mercies and blessing be on His noble Messenger, Nabi Muhammad s.a.w ( Peace be upon him ).

'O our Rabb! Accord to us the coolness of our eyes from our spouses and children, and make us leaders of the pious. Aameen..



Followers

Keep in touch with me, Okey!

sila klik sini ye









  ~ i'Ll LoVeD u 4 a ThOuSaNd YeArS ~

my e-days

Tuesday, 25 November 2014

1st Giveaway by Anamizu

Assalamualaikum dan salam sejahtera..
Alhamdulillah setelah lama tinggal blog dengan kata-kata beletiaq hari tu..sehingga blog jadi suram beberapa hari ikut mood tuan dia kot.. hahaha... 
sekarang dah kembali hidup dengan mood happy.. dan tuan punya blog ni nak ajak semua join beberapa giveaway yang comel2 ni..


syarat-syarat boleh tengok kat blog tuan punya giveaway ye.. *klik je kat gambar*

Ada macam2 hadiah menarik tau!
rugi kalau tak join..  :)




~ i'Ll LoVeD u 4 a ThOuSaNd YeArS ~

No comments: