Segmen "KITA KAWAN" by Aisyah Mazalan

Assalamualaikum dan salam sejahtera.. 

Untuk pertama kalinya bagi tahun 2015 ni saya masuk segmen by Aisyah Mazalan..

Jom kita pakat-pakat jadi sahabat... bukan sahaja di dunia , malah di syurga...


jadi, apa kata jom join segmen yang comel ni..

syarat dia pon comel je..

1. follow blog Aisyah Mazalan (done)
2. follow twitter ( done ) dan instagram (Xada la)
3. 10 Facts pasal saya.. (selepas tanya tunang saya sebab tak pandai describe diri sendiri) (done)

* suka masakan tomyam
* susah nak ketawa, tapi bila ketawa, comel.. (ye ye je)
* susah nak marah, tapi kalau marah susah nak pujuk
* kalau senyum tu okey la tapi susah nak senyum
* kelakar tapi tak suka tengok cite maharaja lawak
* ada potensi jadi tukang masak yang baik tapi tak suka benda mentah time mentah
* pandai menyanyi tapi suka dengar lagu merapu
* sentiasa bantu orang lain walaupun diri sendiri ada masalah
* baik hati tapi kalau marah kalah singa (yang ni jahat giler)
* banyak cakap tapi bila depan seseorang yang tak kenal.. akan jadi diam..

selamat berkenalan ye Aisyah Mazalan dan sahabat lain..

dan 

selamat datang ke blog berhabuk saya ni.. hehehehe..


~ i'Ll LoVeD u 4 a ThOuSaNd YeArS ~

Comments

Popular posts from this blog

Tuala wanita , Period Panties dan Tampon

Review SimplySiti Dermagic

Mataku coklat??