~ Ayat-ayat Cinta ~

Bismillah hi rahman ni rahim

All praises belong to Allah Taala and may His choicest mercies and blessing be on His noble Messenger, Nabi Muhammad s.a.w ( Peace be upon him ).

'O our Rabb! Accord to us the coolness of our eyes from our spouses and children, and make us leaders of the pious. Aameen..



Followers

Keep in touch with me, Okey!

sila klik sini ye









  ~ i'Ll LoVeD u 4 a ThOuSaNd YeArS ~

my e-days

Saturday, 3 January 2015

Segmen "KITA KAWAN" by Aisyah Mazalan

Assalamualaikum dan salam sejahtera.. 

Untuk pertama kalinya bagi tahun 2015 ni saya masuk segmen by Aisyah Mazalan..

Jom kita pakat-pakat jadi sahabat... bukan sahaja di dunia , malah di syurga...


jadi, apa kata jom join segmen yang comel ni..

syarat dia pon comel je..

1. follow blog Aisyah Mazalan (done)
2. follow twitter ( done ) dan instagram (Xada la)
3. 10 Facts pasal saya.. (selepas tanya tunang saya sebab tak pandai describe diri sendiri) (done)

* suka masakan tomyam
* susah nak ketawa, tapi bila ketawa, comel.. (ye ye je)
* susah nak marah, tapi kalau marah susah nak pujuk
* kalau senyum tu okey la tapi susah nak senyum
* kelakar tapi tak suka tengok cite maharaja lawak
* ada potensi jadi tukang masak yang baik tapi tak suka benda mentah time mentah
* pandai menyanyi tapi suka dengar lagu merapu
* sentiasa bantu orang lain walaupun diri sendiri ada masalah
* baik hati tapi kalau marah kalah singa (yang ni jahat giler)
* banyak cakap tapi bila depan seseorang yang tak kenal.. akan jadi diam..

selamat berkenalan ye Aisyah Mazalan dan sahabat lain..

dan 

selamat datang ke blog berhabuk saya ni.. hehehehe..


~ i'Ll LoVeD u 4 a ThOuSaNd YeArS ~

No comments: