Posts

Showing posts from February, 2015

Review SimplySiti Dermagic

Image
Assalamualaikum dan salam sejahtera..
lama sudah rasanya tidak menulis blog ni.. dah jadi macam kekok sikit dah.. tapi tak pe.. untuk semua saya akan buat juga entry ni..
Dari mana ye nak mula..
okey lah.. saya masih baru dalam penggunaan simplysiti dermagic ni.. alhamdulillah saya rasa sesuai juga dengan kulit saya.. ramai yang perasan akan perbezaan wajah saya..
kenapa tiba-tiba saya bertukar kepada simplysiti ni?
sebelum ini saya pernah menceritakan tentang penjagaan wajah saya sejak sekolah kan..
terus terang saya katakan sejak saya baligh sehingga form 3, saya hanya menggunakan bedak sejuk sebagai asas kepada kecantikan saya.. atas petua kak saya.. alhamdulillah.. saya dapati dengan saya memakai bedak sejuk ini muka saya bebas jerawat @ jeragat sebab saya masih belum menggunakan mana-mana produk.. tetapi sejak form 4, saya mencuba clean & clear cleanser.. saya rasa kulit saya lembut dan tidak berminyak malah tidak berjerawat pon.. mungkin sesuai dengan usia remaja pada masa …