Bridesmaids Dresses Contest

Bismillahi rahmani rahim..

Alhamdulillah syukur ke hadrat ilahi dengan limpah kurniaan nya dapat jugak saya merasai hadiah yang paling bermakna dalam hidup saya..

Rezeki Allah.. subhana Allah.. syukur sgt...

Dapat baju untuk bridesmaids saya yang super duper awesome.. tima ksih sgt2.. love this lovely closet..

Sapa2 yang teringin nak pakai baju yang super duper awesome dan terlajak laku ni boleh la tengok kat bawah ni saya dah letakkan link dah.. jom follow page dan insta  butik terkenal ni.. ada macam2 jenis.. shawl , baju kurung, jubah, abaya AA.. mmg terbaik.. pastikan anda BUKAN orang yang terakhir mengenali butik ni ..

Kalau tak,,,, serius rugiiii,..~~~

Terima kasih kepada pihak #fleurbymrshim yang sudi menaja baju bridesmaids saya .. saya amat menghargai segala yang diberikan..

Rasa mcm mimpi sangat,.. ; )

  semoga Allah memberikan kejayaan dan rezeki yang melimpah ruah sehingga ke syurga buat seluruh pihak fleurbymrshim .. 

Akhir sekali,  terima kasih jugak yang sudi jadi bridesmaids sya nanty.. love u all my friends. . Friendship forever even I'll get married.. hehehee.,

Setakat ini saja untuk kali ni sebab ada exam esok.. doakan sya yang terbaik ye,, amiin,,

Laman web : http://www.fleurbymrshim.com
Instagram : https://i.instagram.com/fleurbymrshim/
Facebook : https://m.facebook.com/FleurbyMrsHim/

Comments

Popular posts from this blog

Tuala wanita , Period Panties dan Tampon

Review SimplySiti Dermagic

Mataku coklat??