~ Ayat-ayat Cinta ~

Bismillah hi rahman ni rahim

All praises belong to Allah Taala and may His choicest mercies and blessing be on His noble Messenger, Nabi Muhammad s.a.w ( Peace be upon him ).

'O our Rabb! Accord to us the coolness of our eyes from our spouses and children, and make us leaders of the pious. Aameen..



Followers

Keep in touch with me, Okey!

sila klik sini ye









  ~ i'Ll LoVeD u 4 a ThOuSaNd YeArS ~

my e-days

Wednesday, 30 December 2015

Bridesmaids Dresses Contest

Bismillahi rahmani rahim..

Alhamdulillah syukur ke hadrat ilahi dengan limpah kurniaan nya dapat jugak saya merasai hadiah yang paling bermakna dalam hidup saya..

Rezeki Allah.. subhana Allah.. syukur sgt...

Dapat baju untuk bridesmaids saya yang super duper awesome.. tima ksih sgt2.. love this lovely closet..

Sapa2 yang teringin nak pakai baju yang super duper awesome dan terlajak laku ni boleh la tengok kat bawah ni saya dah letakkan link dah.. jom follow page dan insta  butik terkenal ni.. ada macam2 jenis.. shawl , baju kurung, jubah, abaya AA.. mmg terbaik.. pastikan anda BUKAN orang yang terakhir mengenali butik ni ..

Kalau tak,,,, serius rugiiii,..~~~

Terima kasih kepada pihak #fleurbymrshim yang sudi menaja baju bridesmaids saya .. saya amat menghargai segala yang diberikan..

Rasa mcm mimpi sangat,.. ; )

  semoga Allah memberikan kejayaan dan rezeki yang melimpah ruah sehingga ke syurga buat seluruh pihak fleurbymrshim .. 

Akhir sekali,  terima kasih jugak yang sudi jadi bridesmaids sya nanty.. love u all my friends. . Friendship forever even I'll get married.. hehehee.,

Setakat ini saja untuk kali ni sebab ada exam esok.. doakan sya yang terbaik ye,, amiin,,

Laman web : http://www.fleurbymrshim.com
Instagram : https://i.instagram.com/fleurbymrshim/
Facebook : https://m.facebook.com/FleurbyMrsHim/

No comments: