Enchanter Romantic Review

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

kali ini saya nak berkongsi sikit wangian mandian yang saya gunakan..

taraaa!!!!  

Enchanter Romantic ( yang aku dah beli )

suka giler bau dia... meresap ke dalam jiwa.. hahahaha..

mesti nanti husband aku terpikat.. 

bila dah dewasa ni, banyak yang kena buat perubahan diri,, tambah-tambah dah nak kahwin tak lama lagi, dok cari-cari juga produk yang dapat menarik perhatian suami.. last-last jumpa yang ni setelah baca banyak feedback.. 

memang bau dia superb..

amboi,... dah dua kali dah puji ni.. hahaha..

hari tu lepas mandi, ada kawan tegur, " wanginya ang, pakai pa wey?"

aku senyum dan berlalu..

hati aku berbunga-bunga.. tak sia-sia aku beli enchanter ni..

aku harap laki aku nanti pun akan tergoda dengan bau dia ni.. :* hahahhaha

nampak iklan dia macam mengada-ngadakan..

ingatkan iklan je..~~

rupanya memang wangi sangat.. 

ada lagi satu bau dia yang aku minat.. 

Enchanter Charming..

bau dia best jugak tapi tak sebest yang aku beli ni..

kebetulan masa aku beli ni ada promo.. borong habis la nak.. hahaha.. 

bukan setakat wangi, badan rasa lembut je lepas mandi.. rasa macam putih je,, hahaha...

tu je nak review..

review ni untuk mudah korang yang tak tahu nak beli yang mana.. 


  ~ i'Ll LoVeD u 4 a ThOuSaNd YeArS ~

Comments

Syeeda said…
salam ramadhan. blogwalking sini. Jom join GA Syeeda

http://syeedasaniey.blogspot.my/2016/06/giveaway-kad-raya-syeeda-saniey.html

Popular posts from this blog

Tuala wanita , Period Panties dan Tampon

Review SimplySiti Dermagic

Mataku coklat??