header atas yang comel

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

hari ini nak cerita sikit pasal header yang kat atas tu.. maaflah header tak seimbang.. hahahha..

dah berhari-hari fikir nak buat header yang sesuai.. dah buat.. tgk2 .. laa.. tak masuk la pulak..

untuk menghargai jasa diri sendiri yang dok usaha buat..

so letak la jugak header tu. hahahaa..

header tu akan buat lain pada masa yang akan datang... hahaha

ce wah mcm busy sgt je kan.. hahaha..

nak fikir background lain lagi.. ingat taun depan je la nak ubah background tu..

setiap tahun mesti tukar satu yang baru.. hahhaha

bukan apa , tak nak la korang jemu datang blog nikan..

nanti lepas kahwin, upgrade blog secara keseluruhan...hahahaha...

padan muka hampa nanti, tengok la muka aku dengan laki aku memenuhi ruang lepas aku kahwin nanti.. hahaha..

tapi entah bila la kan yang tu.. hahahaha

okey la.. harap hampa semua tak kisah pasal header tu buat masa ni..




tapi comel gak la kan.. hahaha *perasan pulak*

#p/s : maaf dah lama tak update.. busy dengan keja dan assignment yang bertonggek tu.. hahahah

  ~ i'Ll LoVeD u 4 a ThOuSaNd YeArS ~

Comments

Popular posts from this blog

Tuala wanita , Period Panties dan Tampon

Review SimplySiti Dermagic

Mataku coklat??