Review Nurraysa Produk

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua..

Pada kali ni saya nak kongsi tentang produk kecantikan yang saya guna..

Baiklah first thing first.. ingt tak dulu saya pernah bagitau saya ada gunakan simply siti.. alhamdulillah memang sesuai dengan muka saya.. dah 2 tahun guna.. ingat nak trus gunakan simply siti tapi disebabkan oleh saya nak tukar benda lain plak.. saya pon mencuba aura white.. mungkin tak sesuai dengan muka saya.. muka saya mula berjerawat dan berminyak teruk.. sampai en. Tunang tegur muka dah banyak jerawat. Hahaha..

* bukan jerawat biasa ye, jerawat tu jadi dalam kulit , sakit sangat2 dan tangan ni asyik gatal nak picit ja sebab geram selalu sakit dalam muka.

Bila dah kena tegur, saya pon pakai la bedak sejuk.. seminggu gak la masa cuti ari tu.. pakai malam2.. lepas tu dah balik rumah sewa stop pakai bedak sejuk.. mula jerawat tu keluar.. sakit sangat..

Lepas tu, saya biar ja muka tak pakai apa2..  nak pi kelas pakai bedak talkum ja.. nak sapu bedak kat muka pon sakit. Sapu layang2 ja..

Kebetulan masa tu ada promo nurraysa bulan lepas tu.. beli satu set trial.. mula2 pakai nurraysa tu , silap saya jugak.. try semua sekali set tu.. sepatutnya pakai stage by stage..

Then nak tau apa jadi?

Masa mula2 3 hari pertama tu, kan saya guna satu set teruskan.. secara drastiknya.. konon nak hilangkan jerawat dengan cepat la.. elok tu, muka jadi gatal2 ja lepas pakai satu set tu.. ingatkan tak sesuai..

Lepas tu baca kat group, katanya bagi pengguna baru kena pakai sabun saja dulu seminggu sebab nak bagi adapt dengan produk baru..

Alhamdulillah selepas seminggu pakai sabun nurraysa saja sehari 3 kali secara konsisten pagi, petang dan malam, muka rasa tak berminyak sangat dah.. yang paling best, jerawat yang keluar hari tu dah mula mengecil.. bila pegang kat jerawat tu dah tak sakit dah.. Alhamdulillah..

Sabun nurraysa ni bukan nak cakap la..memang suka gila bau sabun dia.. tak tahu nak cakap macam mana.. buih tak banyak sgt.. tapi rasa la struktur sabun dia sangat lembut macam pakai yang simply siti dulu.. kira kualiti dia memang tak lekeh.. lepas tu yang syoknya sabun ni boleh kerat 12.. jadi banyak la kan.. ni 2 minggu baru guna 3 ketul kecil ja.. memang berbaloi la..

Minggu ni dah dok try guna nurraysa sebelum tido dah tak pakai dah bedak sejuk.. hehehe.. dia ada dua benda yang kena pakai.. serum dan magic spray.. suka sangat bau serum dia.. bau apa? Ha, bau apple hijau beb.. sedap je bau dia..  lepas ja picit kat tangan, mesti cium dulu bau dia.. wangi sangat.. lepas tu baru sapu kat muka.. hehehe..

Start minggu depan dah nak pakai set siang pulak.. nanti saya tunjuk hasilnya ye..

Ni hasil lepas kami pakai nurraysa.. sorry sebab gambar lama before pakai nurraysa tak de.. lupa nak ambik gambar.. so, ni gambar hari ni selepas guna nurraysa.. jerawat dah mula nak kecut dah.. tak sabar plak nak tunggu muka bebas jerawat.. hehehe..

Hampa layan entry ni dulu.. nanti kami update lagi na.. banyak benda nak cerita sebenarnya..

#p/s : rugi kalau hampa tak cuba nurraysa produk ni sebab dia punya kandungan dalam produk 100% selamat dan ada makanan sunnah.. nak tau apa? Nanti kami bagitau lain na..

Oh ya, Nurraysa kembali lagi dengan promosi bulan October ye.. sayang nurraysa.. 😘

Kalau sapa2 yang nak tanya pendapat dan nak mencuba produk nurraysa ni, bleh la contact saya, 0125705495.. ( kalau bleh whatsapp ye)..
Saya sedia membantu anda untuk kita sama2 jadi cantik..

Nurraysa, I'm in love..😘💟

Comments

Popular posts from this blog

Tuala wanita , Period Panties dan Tampon

Review SimplySiti Dermagic

Mataku coklat??