~ Ayat-ayat Cinta ~

Bismillah hi rahman ni rahim

All praises belong to Allah Taala and may His choicest mercies and blessing be on His noble Messenger, Nabi Muhammad s.a.w ( Peace be upon him ).

'O our Rabb! Accord to us the coolness of our eyes from our spouses and children, and make us leaders of the pious. Aameen..



Followers

Keep in touch with me, Okey!

sila klik sini ye









  ~ i'Ll LoVeD u 4 a ThOuSaNd YeArS ~

my e-days

Wednesday, 30 April 2014

Selamat hari lahir diriku..




Assalamualaikum dan salam sejahtera.. pada hari ini aku nak menceritakan memori indah semalam.. ada apa dengan semalam? Semalam birthday aku.,. Terima ksih yang tak terhingga aku ucapkan kepada rakan seperjuangan aku yang sanggup menceriakan hidup aku.. 



aku rasa happy sgt2... ampa lah sahabat kami dunia akhirat.. insyaAllah... aku rasa terharu sangat.. depa sanggup abis kan masa dengan kami.. tangkap gambar bersama2.. ya Allah sweet sgt memori tu.. mana boleh aku lupakan semua tu..
Semalam sepatutnya kami pergi main badminton.,, tapi depa sanggup korbankan niat tu untuk celebrate besday kami.. terharu sangat2.. aku tak sangka depa nak buat surprise kat KFC tu.. tapi memang kami tau depa ajak kami pi makan kat situ,, tak pa.. baru ja nak start makan, tiba2 dengaq depa dok nyanyi lagu happy birthday,. Ingtkn kat sapa buat tak tau ja la.. lepas tu.. tengok2 depa bawak mai kek kot tepi.. tudia.. chek terkejut la haih.. campur terharu.. subhanaAllah.. Allah seolah2 dengaq permintaan aku.. rasa mcm nak nangis sangat.. tapi dah tak mampu nak nangis sebab air mata dah kering, ari tu seminggu asyik dok nangis kat abah ja..
Rasa terharu tu hanya Allah saja yang tau.. lepas tu aku potong kek.. tngkap gmbr.. mkn2 jap.. tetibe kami nampak ada mcm band jalanan yg datang utk kutip derma sambil menyanyi.. kebetulan kan.. jadi depa mintak tlg band tu nyanyikan lagu happy birthday kt aku.. wah,. Macam dalam mimpi ja.. terharu sgt.. aku pernah impikan semua ni.. tapi yg aku impikan tu dengan husband aku.. walaupun tak jadi lagi daripada husband,. Daripada kawan2 pon dah besar rahmat dh..subhanaAllah.. dalam satu masa impian aku perlahan2 Allah makbulkan.. maafkan aku ya Allah kerana pernah bersangka buruk kepada mu.. aku dah insaf dan bertaubat..
Nk tgk gmbr2 kat kfc?

No comments: