Wajah Baru Blog : Tempahan meng- EDIT dan men CANTIK kan blog !

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Alhamdulillah dah siap upgrade blog kite ni.. hehehe..

semoga lepas ni lebih bersemangat lagi nak tulis blog,.. hehehe... :)

enjoy ye dgn blog ni..

terima kasih diucapkan kepada adik comel Mastura sebab berkongsi idea dalam blognya , cutest freebies for template (bleh klik kat sini ye).

terima kasih ye...

kepada sesiapa yang nak minta dia tolong untuk mencantikkan blog tu, bleh mintak adik mastura ni buat.. memang puas hati dan tip top la,...

ni antara contoh yang dia dah editkan.. http://strawberrysgurls.blogspot.my/2015/09/tempahan-edit-blog-azizah.html

boleh lah mintak adik mastura tolong editkan ye.. in shaa Allah harga berpatutan dengan hasil yang memuaskan..  :)

jumpa lagi di lain entry ye.. papai..

  ~ i'Ll LoVeD u 4 a ThOuSaNd YeArS ~

Comments

Popular posts from this blog

Tuala wanita , Period Panties dan Tampon

Review SimplySiti Dermagic

Mataku coklat??