~ Ayat-ayat Cinta ~

Bismillah hi rahman ni rahim

All praises belong to Allah Taala and may His choicest mercies and blessing be on His noble Messenger, Nabi Muhammad s.a.w ( Peace be upon him ).

'O our Rabb! Accord to us the coolness of our eyes from our spouses and children, and make us leaders of the pious. Aameen..



Followers

Keep in touch with me, Okey!

sila klik sini ye









  ~ i'Ll LoVeD u 4 a ThOuSaNd YeArS ~

my e-days

Monday, 21 September 2015

Wajah Baru Blog : Tempahan meng- EDIT dan men CANTIK kan blog !

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Alhamdulillah dah siap upgrade blog kite ni.. hehehe..

semoga lepas ni lebih bersemangat lagi nak tulis blog,.. hehehe... :)

enjoy ye dgn blog ni..

terima kasih diucapkan kepada adik comel Mastura sebab berkongsi idea dalam blognya , cutest freebies for template (bleh klik kat sini ye).

terima kasih ye...

kepada sesiapa yang nak minta dia tolong untuk mencantikkan blog tu, bleh mintak adik mastura ni buat.. memang puas hati dan tip top la,...

ni antara contoh yang dia dah editkan.. http://strawberrysgurls.blogspot.my/2015/09/tempahan-edit-blog-azizah.html

boleh lah mintak adik mastura tolong editkan ye.. in shaa Allah harga berpatutan dengan hasil yang memuaskan..  :)

jumpa lagi di lain entry ye.. papai..

  ~ i'Ll LoVeD u 4 a ThOuSaNd YeArS ~

No comments: