Anniversary day

Assalamualaikum dan salam sejahtera..



Pimpinlah daku ke syurga Allah








Walaupun terlepas dah seminggu lebih, tetap jugak nak ucap Happy Anniversary, my lovely husband... Alhamdulillah syukur ke hadrat Allah kita dah 3 tahun lebih bersama melayari bahtera cinta. Banyak suka dan duka yang telah kita lalui bersama.. dah banyak benda kita dah boleh adapt bersama walaupun banyak benda yang tak tahu lagi pasal diri masing-masing. Daripada dulu masa bertunang asyik bergaduh je sebab cemburu.. sekarang bila dah kahwin ni dah jarang dah nak marah-marah suami.. sebab dok pikir banyak lagi kebaikan yang suami dah buat berbanding kesalahan yang suami buat walaupun sebesar zarah..

sayang, orang marah bukan sebab tak sayang tapi sebab terlebih sayang lah sayang tegur abang ni.. In shaa Allah orang akan pelan-pelan untuk belajar mengenali diri abang.. maaflah kalau selama orang jadi isteri abang, banyak kesalahan yang sayang lakukan.. harap abang maafkan dan halalkan segala makan minum pakai orang yang abang dah invest selama ni.. semua hasil titik peluh abang tu sayang amat hargai.. walaupun abang jarang tegur salah sayang, tapi sayang tahu abang tak nak sayang terguris hati kan.. biasalah perempuan mudah merajuk..

abang, mintak maaf jugak sebab belum boleh bagi zuriat lagi.. please jangan jadikan anak sebagai penyebab abang nak kahwin lain ke apa ke... sayang tak rela.. abang tahu kan betapa sayang bersungguh-sungguh usaha untuk dapat anak.. sayang sanggup buat apa saja demi zuriat abang.. cuma Allah belum bagi rezeki tu lagi untuk kita mungkin ada hikmah atas semua yang berlaku ni abang.. kadang-kadang sayang dah fed up dah nak jadi kuat.. tangisan ni dah jadi rakan karib dah.. tak de siapa yang faham..

sambutan ulangtahun kali ni paling best sebab boleh balik kampung dan ziarah kubur mak abah.,,, terima kasih abang sudi bawa ke kubur mak abah.. rindu kat arwah tak terkata.. Allah je tahu rasanya kehilangan orang tersayang.. Ya Allah , kau lapangkan lah kubur kedua ibubapaku, terangilah kubur mereka dan jauhilah kubur mereka dari binatang liar.. Ya Allah, kau masukkanlah kedua ibu bapa ku ke dalam syurga tanpa hisab..Aamiin.. Al-fatihah..aamiin..

mak mertua pon banyak membantu, sayang faham, mak dengan abah mestilah nak tengok zuriat abang sebelum tutup mata.. tapi apakan daya.. Allah yang berkehendakkan atas sesuatu yang berlaku.. sayang redha..

semoga ada rezeki untuk kita kali ni.. Ya Allah , kurniakanlah kami zuriat yang soleh dan solehah , yang bijaksana dan membantu agamamu di dunia dan akhirat kelak.. janganlah kau biarkan kami sunyi tanpa zuriat kami sebelum kami meninggal dunia ya Allah...Aamiin..

tak nak cakap panjang, cuma nak ucap, Selamat Ulangtahun Perkahwinan kita yang ke -3, Abang..
Sayang abang sepenuh hati sayang kerana Allah taala..

Semoga perkahwinan ini berkekalan sampai ke syurga Allah even bila kita dah meninggal sayang nak jadi bidadari abang.. jangan pilih orang lain ye.. sayang abang sangat..

Tahun ni tak sambut sangat pon sebab balik kampung.. Tapi tu pon hadiah anniversary jugak untuk aku. Dapat balik tengok family tercinta..



  ~ i'Ll LoVeD u 4 a ThOuSaNd YeArS ~

Comments

Popular posts from this blog

Cara nak guna pregnancy test clear blue (UPT)

Mataku coklat??

Tuala wanita , Period Panties dan Tampon